Aloitin sitten ihan uuden, omaan elämääni kuuluvan blogin. Kertoilen täällä juttuja sun muita, ja sellaista. Toivottavasti saan osakseni lukijoita. vaikkei blogini ole mistään jännittävimmästä päästä.

No, ensimmäiseen merkintään sitten...;

Tänään ei ole tapahtunut mitään kummoista, istunut kun olen vain sisällä :/ Ei kyllä voisi olla tylsenpää! Siksi aloitinkin bloggaamisen.... Eilenkään ei tapahtunut mitään huiman jännittävää, kävin koulussa jne.

Mutta, toissapäivänä tapahtuikin jotain mainitsemisen arvoista! Kävimme koko perheen ja kaverien voimin katsomassa Wickedin omaisnäytöksen. Todella hyvä, jännittävä ja hiukkasen pelottava. Musikaali perustuu Ihmemaa Ozin Lännen Pahaan Noitaan ja muuhunkin tarinassa. Sain sellaisen käsityksen, että 'Lännen Pahan Noidan', Elphaban äiti joi jonkinmoista drinkkiä(?) raskausaikana. Ja sen johdosta tuli Elphabasta vihreä. Ja häntä syrjittiin koulussa, missä hän tutustui Galindaan (joka vaihtaa nimensä tarinan kuluessa). He ystävystyvät, mutta erkaantuvat kun Elphaba kokee ihastuksensa Galindan silloiseen poikaveriin.

Lisää saattekin sitten tietää menemällä katsomaan =) Liput olisi kai ollut jossain 50e paikkeilla.. Oikei, ei ihan halpoja... :S

Samassa merkinnässä kerron vielä, että kouluni alkoi menestykseikkäästi; tulimme porukan kanssa myöhässä ensimmäiselle, kyllä, ensimmäiselle tunnille. Voivoi meitä ;)